Over Arjan

Arjan Aal is mijn naam en ik geboren in Nijverdal op 10 september 1963. Ik heb chemisch technologie gestudeerd en ben tot augustus 2011 werkzaam geweest bij Teijin Aramid in Emmen waar het kunststofgaren Twaron wordt gemaakt. Vanaf 1 september 2011 ben ik fulltime werkzaam in de praktijk

In 1986 ben ik getrouwd met Gea Otten en sindsdien woon ik in Rijssen. In 1990 is bij mijn vrouw de diagnose MS vastgesteld. De jaren erop volgend is haar gezondheid verder achteruit gegaan, vanaf 1996 tot 2004 heeft ze maandelijks prednisonkuren gehad. Ze heeft ruim 7 jaar zich moeizaam kunnen voortbewegen en maakte vrijwel altijd gebruik van een rolstoel.

Een foto van mij waarin ik in een onvergetelijke prachtige ervaring heb tijdens het zwemmen met een dolfijn. Dit heb ik mogen doen tijdens 1 van mijn trips naar Florida in de USA waarin behandelingen van Gea werden gecombineerd met een vakantie.

In 2004 is Gea in Amerika behandeld door een chiropractor die gebruik maakt van contact-reflex-analyse, afgekort CRA. Sindsdien is haar gezondheid steeds verder vooruitgegaan en heeft ze de medicatie verder kunnen afbouwen. Dat heeft mij op het spoor gezet om hier wat mee te gaan doen, hier kunnen veel mensen mee geholpen worden.

Daarom ben ik in 2006 gestart met een opleiding tot paramedisch natuurgeneeskundig therapeut volgens de unieke H.E.T.-methode bij Arie en Maria Vastenhout in Dorst bij H.E.T. Centrum. De behandelvorm vanuit de voetreflexzone staat aan de basis aangevuld met heel veel ondersteunende behandelvormen. Met name de combinatie met resonantie komt niet veel voor maar biedt ontzettend veel mogelijkheden om mensen te helpen. Daarin zie je ook heel veel overeenkomsten met de behandelvormen in CRA die bij Gea met zoveel succes tot herstel hebben geleid.

In mei 2010 heb ik de opleiding kunnen afronden en ben ik direct met de praktijk ANCHOR gestart. Praktijk Anchor is gevestigd in Rijssen aan de Watersnip 3. Anchor komt van het Engelse woord ‘anker’, het staat synoniem voor “Aal’s Natuurgeneeskundig Centrum voor Holistische en energetische Reflexologie”.

Ik zie het als een roeping om andere mensen de gelegenheid te bieden gebruik te maken van deze behandelvormen ter verbetering van hun gezondheid.

Arjan Aal
Paramedisch Natuurgeneeskundig Therapeut

Watersnip 3
7462 ZS Rijssen
Telefoon: 0548-763829
E-mail: info@praktijkanchor.nl

GRATIS inloopspreekuur (15 min/cliënt):
1e maandag van de maand: 09.00-10.00 uur

1e en 3e dinsdag van de maand: 19.00-20.00 uur