Ik vond het net magie!

In oktober 2013 hebben mijn ouders en ik een ongeluk gehad met de auto. Hierbij heb ik een blessure opgelopen aan mijn nek, rug, schouderbladen en had ik veel hoofdpijn en moeite met concentreren op school. Ik heb een paar maand lang fysiotherapie en manueel therapie gehad, maar dat heeft mijn klachten niet verholpen waardoor mijn ouders op zoek zijn gegaan naar een ander soort therapie. Mijn vader kwam toen met het idee om naar Arjan te gaan, Arjan is een oud-collega van mijn vader. Na de eerste behandeling in april 2014 met de Indigo en het corrigeren van heupen en de wervels voelde ik meteen verschil, de pijn was een stuk minder. Na de tweede behandeling had ik helemaal nergens meer last van.

Ik heb een maand geleden na een val weer klachten gekregen waarvoor ik wederom naar Arjan ben geweest waarna alle pijn weer weg was. Ik kon weer gewoon sporten zonder pijn te hebben en ben nu zelfs weer begonnen met rugbyen!

Arjan heeft mij ontzettend goed geholpen en ik zou deze therapie zeker aanraden. Heel erg bedankt Arjan, ik vond het net magie!