Wat voor klachten je ook hebt, je kunt bijna voor alles bij Arjan terecht

Wat voor klachten je ook hebt, je kunt bijna voor alles bij Arjan terecht. Ik ben bijvoorbeeld chronisch vermoeid maar ben heel blij dat ik Arjan heb leren kennen. Zijn behandelingen doen mij erg goed. Ik krijg er meer energie door. Ruim een jaar geleden kon ik bijna niks verdragen. Geen licht, geluid en zelfs aanrakingen waren pijnlijk. Maar het gaat steeds beter met mij. Ik ben nu weer aan het fitnessen en heb meer energie om dingen te ondernemen. Van licht, geluid en pijn heb ik alleen nog last als ik heel erg moe ben.
Ik ga nog regelmatig naar Arjan maar dit vind ik nooit vervelend. Niet alleen omdat ik er energie van krijg maar ook omdat het altijd gezellig is. Arjan staat altijd voor je klaar. Als het even niet goed gaat kan ik bij hem terecht voor een behandeling tussendoor. Arjan doet alles wat hij kan om je te helpen.

Ook mijn vriend wordt behandeld door Arjan. Hij is ruim 3 jaar geblesseerd geweest aan zijn enkel. Nu hij een paar behandelingen heeft gehad gaat het een stuk beter en kan hij weer voetballen zonder pijn. Geweldig!